PMI Holland BV
Eigen ontwikkeling van producten
Gratis advies
34 Jaar ervaring

Slagmoersleutel voor gebruik op een vrachtwagen

Een slagmoersleutel die werkt met perslucht ,perslucht is een onmisbare aanvulling voor elke monteur die een vrachtwagen wil onderhouden. Bij PMI Holland kunt u voor alle doeleinden een pneumatische slagmoersleutel kopen. Een pneumatische slagmoersleutel werkt op perslucht  en is ideaal voor zware klussen, zoals het wisselen van wielen aan de  vrachtwagen.

Koop bij ons een slagmoersleutel en onderhoud met gemak iedere vrachtwagen

Onze groothandel is gespecialiseerd in de verkoop van apparatuur waarmee u zware voertuigen, zoals vrachtwagens, bussen en tractoren, heft en onderhoudt. Hiervoor bieden wij u verschillende hydraulische krikken en andere benodigdheden aan, zoals een krachtige slagmoersleutel waarmee u met gebruik van lucht onder hoge druk een vrachtwagen behandelt. In onze gereedschapswebshop kunt u een hoogwaardige pneumatische slagmoersleutel kopen. U kunt bij ons ook een krachtige accu van het merk Milwaukee voor een pneumatische slagmoersleutel kopen. Om een vrachtwagen of andere zware voertuigen te onderhouden met een slagmoersleutel uit ons assortiment is een compressor vereist om lucht aan te voeren voor het pistool. Bekijk hiervoor ons aanbod aan hydraulische pompen.

Bekijk al onze producten voor uw werkplaats of voor onderweg op service

Een pneumatische slagmoersleutel en andere gereedschappen kopen

Behalve een pneumatische slagmoersleutel kunt u bij onze groothandel ook verschillende andere gereedschappen kopen om een vrachtwagen of andere zware voertuigen te onderhouden in uw werkplaats of onderweg . U koopt bij ons verschillende krikken, zoals onze handige werkplaatskrik, waarmee u gemakkelijk verschillende voertuigen heft. Daarnaast zorgt u voor extra gemak in uw werkplaats met onze hydraulische voetpomp, waarmee u gemakkelijk een hydraulisch systeem op druk brengt.

Bekijk het aanbod van onze technische groothandel in onze webshop

Vraag een offerte aan voor een slagmoersleutel

Maak het onderhouden van een vrachtwagen gemakkelijk door middel van een krachtige slagmoersleutel met lucht onder hoge druk. Vraag uw offerte aan en profiteer in uw werkplaats van onze krachtige gereedschappen. Heeft u vragen over onze slagmoersleutels of onze andere apparatuur? Stuur uw vragen gerust in een e-mail naar info@pmiholland.com, bereik ons telefonisch via +31 165 39 44 33 of stuur ons een bericht via ons contactformulier.